Kuşku dolu intihar Kuşlu Ailesi’ni yasa boğdu!

*Arkadaşlarına telefon ederek intihar edeceğini ve annesi ile babasının kendisini affetmesini söyleyen Şahin Kuşlu bu görüşmeden beş dakika sonra Akçasusurluk’taki çiftlik evlerinin bahçesinde ölü bulundu.
*Karacabey Jandarma ekipleri, kuşkulu ölüm nedeni üzerine Şahin Kuşlu’nun telefon görüşmelerinin çözülmesinden sonra daha sağlıklı değerlendirme yapılabileceğini söyledi.

Karacabey’de sevecen ve neşe dolu kişiliğiyle tanınan Şahin Kuşlu (31), geçtiğimiz Perşembe günü akşamı Akçakoyun Köyündeki kendilerine ait çiftlik evinin bahçesinde av tüfeği ile birlikte ölü bulundu.
Genç yaşta yaşama veda eden Şahin Kuşlu’nun kuşkulu ölümü ilçede üzüntüyle birlikte “Şok” yarattı.
Akçakoyun Köyü’ndeki çiftlik evlerinin önünden saat 20.10 sıralarında telefonla arkadaşlarını aradığı belirtilen Şahin Kuşlu’nun “İntihar edeceğim. Anneme ve babama söyleyin beni affetsinler” dedikten sonra iki kez patlayan silah sesi duyulduğu dile getirildi.
Silah sesini duyan vatandaşlar zaman yitirmeden durumu Jandarmaya bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri, Şahin Kuşlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı.
Olay yerinde yapılan incelemede Kuşlu’nun başına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi.
Şahin Kuşlu’nun kesin ölüm nedeni telefonu çözüldükten sonra netlik kazanacak. Kuşlu’nun nedeni henüz belirlenmese de intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Şahin Kuşlu’nun beklenmeyen ölüm haberini alan sevenleri büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.
Genç yaşta yaşama veda eden Şahin Kuşlu’nun cenazesi, Cuma günü ikindi namazından sonra Öktemler Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.