AK Kadınlar’dan Kaymakam’a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetimi geçtiğimiz hafta Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu makamında ziyaret etti.
Başkan Özenli ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Yolcu, ilçenin gelişmesi ve ilerlemesi adına herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak, yeni yönetime de başarılar diledi. Yolcu, “Kadınların siyaset yapması demokrasimizin zenginliklerindendir. Kadınlar ülkemizin yönetimine güç katmaktadır. Siyasette kadınlarımızın daha aktif olduğuna inanıyorum. Kadınlarımız her daim belki de erkeklerin giremediği sahalarda ev ev, fert fert çalışmalar ortaya koyarak, seçmenleriyle buluşabiliyor. Sizler de siyasi parti mensupları olarak partinize oy kazandırmak için çalışıyorsunuz. Bunun yanında ilçemizde Sosyal Yardımlaşma Vakfı’mızın daha etkili olabilmesi için herkesten yardım beklediğimiz gibi, sizden de her zaman aynı destek talebinde bulunduk. Çünkü bizim göremediğimiz bir vatandaşımız olabilir. O vatandaşlarımızı daima vakfımıza yönlendirerek yardım etmiş oluyorsunuz. Bunun için de ayrıca sizlere şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Hamiyet Özenli de, yeni projeler ve yürüttükleri çalışmalar hakkında Kaymakam Yolcu’yu bilgilendirdi. Özenli Kaymakam ziyaretini, “Karacabey’in kalkınması adına yapılacak yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” diye özetledi.
Özenli, “AK Parti İlçe Kadın Kolları olarak siyasetin içinde yapıcı ve kalıcı bir yol izlemeyi kendimize her zaman hedef belirledik. Sosyal Yardımlaşma Vakfı konusunda da ilçe yöneticilerimizin birer gözü olmaya her zaman hazırız. Size de görevinizde kolaylıklar diliyoruz. Çok verimli ve sıcak bir sohbetti. Ev sahipliğinden dolayı Sayın Kaymakamımız Yusuf Gökhan Yolcu’ya ve Kaymakamlık çalışanlarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.