Orumdaş güven tazeledi

Karacabey Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Nusret Orumdaş güven tazeledi.
240 üyeden 106’sının oy kullandığı, tek listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Nusret Orumdaş, yeniden göreve getirildi.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye; Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Tamer Mirza, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Fahri Köfteci, BESOB Başkanı Arif Tak, siyasiler, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve üyeler katıldı.
Genel Kurul’un divan başkanlığını Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca üstlendi. Okunan Oda’nın faaliyet ve denetim raporları ile gelir-gider ve bilançoları üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Kongre öncesinde pazarcılık mesleğinde 30 ile 50 yılını dolduran üyeler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Karacabey Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkan Nusret Orumdaş ayrıca, pazarcı esnafına yaptıkları katkılardan dolayı BESOB Başkanı Arif ve Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca’ya teşekkür plaketi takdim etti.
Daha sonra gerçekleşen seçime tek listeyle giren Nusret Orumdaş, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongrede 240 üyeden 106’sı oy kullandı.
Kendisini bir kez daha bu göreve layık gören üyelerine teşekkür eden Başkan Orumdaş, “Üyelerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Nusret Orumdaş başkanlığındaki yeni dönem Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası yönetiminde; Muhittin Acar, Gökhan Oruç, Erol Göllü, Ömer Yavuz, Süleyman Tezcan ve Hasan Başar yer aldı.
Denetim Kurulu ise; Abdullah Dağlı, Müjdat Yakar ve Can Yenice’den oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.