Kurtuluşun adresi Milli Görüş’tür

Karacabey Saadet Partisi, Ocak ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği İl Divan Toplantısı'na yoğun bir katılım sağladı. İl Teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantısıya Saadet Partisi Genel Başkanı Yardımcısı İlyas Tongüç, Bursa İl Sorumlusu ve GİK Üyesi Mustafa Balta, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Milli Görüş'e gönül veren misafirler katıldı.
Açılış ve yoklamanın alınmasından sonra ilçelerin ve il teşkilatının faaliyet raporları okundu. Karacabey Teşkilatının Ocak ayı faaliyet raporu divan heyeti ve salondaki milli görüşçüler tarafından takdirle karşılandı.
Bursa İl Sorumlusu ve GİK Üyesi Mustafa Balta'nın kısa bir konuşma yapmasından sonra gecenin şeref konuğu olan Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç kürsüye geldi.
İç ve dış politikalar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Tongüç şunları söyledi; “Ülkemiz çok büyük bir tehlike içindedir. Dış güçler İsrail'in güvenliğini sağlamak için planlarını adım adım uygulamaktadırlar. Ülkemizde de A.K.P hükümeti siyonizmin çıkarlarına hizmet etmektedir.
Malatya'mıza füze kalkanını kurdular. Kahramanmaraş'ımıza patriotları getirdiler. 1000 yıllık İslam topraklarımızı Sayın Başbakan Nato toprağı olarak ilan etti. Biz bunları kabul etmiyoruz. Şehit kanlarıyla sulanan bu topraklarda gözü olanlar karşılarında bizi bulacaklardır. Ecdadımızın emanet ettiği bu topraklar sahip çıkmak zorundayız. Milli Görüş'ün hakim olması için gece gündüz çalışmak zorundayız. Ülkemizin , İslam aleminin ve insanlığın kurtuluşunun reçetesi İslam'dadır. İnsanlarımız bizlere soruyorlar: Ülkenin gidişi iyi değil. Bu kötü durumdan Milli Görüş iktidara gelirse nasıl kurtaracaksınız. Bizler de diyoruz ki: İman varsa imkan da vardır.
Ekonomide de durumlar hiç iç açıcı değil. Memura , işçiye, emekliye %3-5 ama elektrik, doğalgaza gelince %15. Zam yapmayı biliyorsun da işçiye , memura , emekliye niye veremiyorsun? Veremezsiniz. Çünkü borç alan emir alır. Osmanlı döneminde kahve içmek için kahvehanelerde kuyruk olurmuş. Kahveci kahveye zam yapmak için şöyle bir dörtlük yazıp kahvehanenin duvarına asmış.
Kahve Yemen'den gelir. Yolu ırak. Beş para yetmez. On para bırak. Kuyrukta bekleyip bu yazıyı gören bir vatandaş hemen kağıdı almış ve kahvecinin yazdığı dörtlüğün altına şu dörtlüğü yazmış. Kahve Yemen'den gelir. Yolu sapa. Yapamıyorsan bu işi . Dükkanı kapa.
Bizler de Milli Görüş'çüler olarak hükümete sesleniyoruz. Bu işi yapamayacaksanız bırakın biz yapalım. Biz bunu en son 54. Erbakan hükümeti zamanında yaptık ve yine yapacağız inşaallah.Buradan bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Daha fazla vakit kaybetmeden gelin hep birlikte Milli Görüşü iktidar yapalım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.