Kurşunlu ve Dağkadı’ya müjde

Balıkçı Barınağı ödeneği çıktı, Kapalı Basınçlı Sulama Sistemi çalışmaları başladı:
Karacabey’in Kurşunlu ile Dağkadı köylerine Kurban Bayramı öncesi AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik’ten müjdeli haberler geldi.
            Kurşunlu Köyü Balıkçı Barınağı için Ulaştırma Bakanlığı’ndan 350 bin liralık ödeneğin çıktığını duyuran Çelik, Dağkadı Köyü’nde ise Kapalı Basınçlı Sulama Sistemi yapımına başlandığını söyledi.
İhtiyaçlar önceliğinde sorunlar çözülecek!
Bu hizmetlerin AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleri sonunda sağlandığını belirten İlçe Başkanı Çelik, ihtiyaçlar önceliğinde tüm köylerin sıkıntılarına çözüm bulacaklarını kaydetti.
            Çelik, Kurşunlu Köyü Balıkçı Barınağı için çok yakında ihale yapılacağını ve yıllardır sürüncemede bekleyen yatırımın kısa zamanda hizmete kazandırılacağını ifade etti. Mustafa Çelik, 18 Ekim’de başlayan ve 1 milyon 300 bin liraya yapılacak olan Dağkadı Köyü Kapalı Sulama Sistemi’nin 2 ay içinde bitirileceğini söyledi. 
Hayırlı olsun!
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kurşunlu ve Dağkadı köylerine yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını diledi. Karacabey’e hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Matlı, tüm sorunların çözümü adına gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.Matlı, “AK Parti ile hizmetler devam ediyor. İlçemizin kanayan yarası Gölecik Barajı sorununu çözdük. 2015 yılına kadar bu hizmeti Karacabey’e kazandıracağız. İlçemiz ve köylerimizin sıkıntılarını da ihtiyaçlar doğrultusunda bitireceğiz. Kurşunlu ve Dağkadı köylerimize yapılacak hizmetler hayırlı olsun. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.