“Kurban bereketi yıl boyu sürsün”

2007 yılından bu yana “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası” düzenleyen Türk Kızılayı, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketi Yıl Boyunca Sürsün” sloganıyla sesleniyor. Kızılay, kurban kesimleriyle 1.5 milyon kişiye ulaşacak. Bu yıl ise 52 bin hisse kurban kesilmesi hedefleniyor.
Türk Kızılayı Karacabey Şubesi Başkanı Ahmet Kırmızı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası kapsamında yurtiçinde büyükbaş için bir hisse bedeli 740 lira, yurt dışında ise 475 lira olarak belirlendi. Kızılay, milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban bereketini taşımayı hedefliyor. Kurban bağışlarınızı Türk Kızılayı Derneği Karacabey Şubesi’nden ya da www.kizilay.org.tr internet adresini kullanarak vekâletlerinizi yapabilirsiniz.
Vekaletleriniz için ayrıca Kızılay’ın internet sayfası üzerinden “Vekâleten Kurban” menülerini kullanarak elektronik işlemle, 168 Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla, tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları, tüm PTT İşlem Merkezleri’nin 2868 No’lu Kızılay Posta Çeki hesabı ve ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden doğrudan yapabilirsiniz. (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz)” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.