Küçük esnafa büyük kolaylık!

Küçük esnafa büyük kolaylık!
Karacabey Şekerbank Şubesi ile 6 Esnaf Odası Başkanı arasında küçük işletmelere önemli kolaylıklar sağlayan “Esnafım Kredisi”konusunda önceki akşam protokol imzalandı.
Terziler Odası’ndaki imza törenine, BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, Sebzeciler Odası Başkanı Nusret Orumdaş, Lokantacılar, Kahveciler ve Benzerleri Odası Başkanı Burhan Altıntaş, Demirciler, Marangozcular ve Benzerleri Odası Başkanı Burhan Sevinç ve Kunduracılar Odası Başkanı Kamil Başpınar’ın yanı sıra Şekerbank Karacabey Şubesi Müdürü Sedat İnal ile Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Bakal Aktaş katıldı.
Geçtiğimiz günlerde Şekerbank’ın küçük esnafın ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği “Esnafım Kredisi” hakkında aydınlatıcı bilgiler sunan Şekerbank Şube Müdürü Sedat İnal, “Bankamız geliştirdiği ürün ve hizmetlerle esnafın milli gelirden aldığı payı arttırmayı ve kesimler arası gelir dağılımı bozukluğunu en aza indirmeyi amaçlıyor. Bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan küçük esnafa yönelik olan ve üretimi destekleyen Esnafım Kredisi’ni kasaptan manava, terziden marangoza kadar bir çok işletme kullanabilir” dedi.
Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Aktaş, “Esnafım Kredisi”nin içeriği hakkında bilgi verdi. Aktaş, “7 yıla varan farklı vade uygulamalarıyla ve uygun faiz koşullarıyla 500 YTL ile 30 bin YTL arası kredi fırsatı sunuyoruz. Ayrıca 4 bin YTL’ye kadar kefilsiz başvuru olanağı veriyoruz. Karacabey Şubesi olarak uzman ekibimiz arayıcılığıyla müşterinin ayağına kadar gidiyoruz” diye konuştu.
Oda başkanları adına konuşan BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, “Esnafım Kredisi”nin küçük esnafı rahatlatacağını belirterek, “Umut ediyorum ki, bu kredi ile esnafımız nefes alacak. Önemli sıkıntılarından kurtulacak. Küçük esnafı unutmayan Şekerbank’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“Esnafım Kredisi” hakkında detaylı bilgilerin en yakın Şekerbank Şubesi’nden öğrenebileceğini belirten yetkililer, faaliyet süresinin belirlenmesi için de Oda kaydının önemine değinildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.