Futbol ateşi ısıtmaya başladı

Futbol ateşi ısıtmaya başladı
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Kaymakamlık Kupası Salon Futbol Turnuvası önceki akşam oynanan ilk karşılaşmalarla başladı.
Atatürk Spor Salonu’nda başlayan turnuvada ve gençler ve olgunlar kategorilerinde 31 takımın mücadele ediyor.
Fenerbahçeliler: 2 Göçmen Isı: 0
Turnuvanın açılış maçı önceki gece saat 19.00’da Gençler Kategorisi A Grubu’nda yer alan Göçmen Isı ile Fenerbahçeliler Derneği arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maçı Fenerbahçeliler Derneği 2-0 kazandı.
Fenerbahçeliler: Mürsel, Suat, Fatih, Suat, Yasin, Nuh Şevkat, Altan
Göçmen Isı: Mehmet, İlhan, Murat, Cemal, Metin, Ümit, Kemal, Alper
Hakem: Ayhan Sağlam
Fiziksel Engelliler: 0 Matlı: 2
Grubun ikinci maçında ise saat 20.00’de Fiziksel Engelliler ve Matlı Yem kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz yılki turnuvaya da katılan iki takım dişe diş bir mücadele ederken, kontrollü oyunuyla sahada üstünlüğü ele geçiren Matlı rakibini 2-0’la geçti.
Fiziksel Engelliler: Fatih, İsmail, İlhan, Ramazan, Eyüp, Savaş, Semih, Ali, Gürhan
Matlı Yem: Cüneyt, Yusuf, Emre, Fatih, Emre, Ahmet, H.Can, Mustafa, Süleyman, Oğuzhan, Özgen, Ömer, Alaattin, Kemallettin, Ersin
Hakem: Hakan Şen
Aka Tarım: 7 Hacı Ahmediye Onur: 4
Olgunlar Kategorisi’nin açılış maçında, A Grubu’nda bulunan Aka Tarım-Hacı Ahmediye Onur İ.Ö.O. saat 21.00’de karşı karşıya geldi. Gol yağmurunun yaşandığı karşılaşmada tam 11 gol atıldı. Rakip filelere 7 gol atan Aka Tarım, Ahmediye Onur İ.Ö.O.’nu 7-4 geçmesini bildi.
Aka Tarım: Yücel, Murat, Süleyman, Timur, Vahap, Ersen, Cihat, Serkan
Hacı Ahmediye Onur: Ali, Hakan, Vedat, Kenan, Kemal, Necati, Birol
Hakem: Mehmet Şentürk
Bayraktar, faaliyetler sürecek
İlk karşılaşmaların hakemliklerini Beden Eğitimi Öğretmenleri Ayhan Sağlam, Mehmet Şentürk ve Hakan Şen yaparken, Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar sporun her yaşta yapılması gerektiğinin altını çizerek, sportif faaliyetlerde Karacabey’de yeni bir dönemin başladığı belirtti. Bayraktar turnuvaya gösterilen ilginin kendilerini daha da cesaretlendirdiğini ve yeni organizasyonlarla spora olan ilgiyi arttırmayı hedeflerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.