KTSO’dan Fıçıcı’ya teşekkür

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, yılın son meclis toplantısını Yeminli Mali Müşavir Bülent Fıçıcı’nın katılımıyla gerçekleştirdi.
KTSO 8. Meslek Grubu tarafından düzenlenen “E-Fatura, E-Defter ve mevzuattaki son değişiklikler” seminerin sunumunu gerçekleştiren Bülent Fıçıcı, toplantıda meclis üyelerine “Kayıtlı Elektronik Posta Sistemi” ve mevzuat hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Bülent Fıçıcı’nın açıklamalarının ardından söz alan KTSO Başkanı Naci Güncü, “Bülent Fıçıcı’ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik düzenlediğimiz bilgilendirme seminerlerinde hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Yeminli Mali Müşavirlik yetkisi alması da bizleri ayrıca gururlandırdı” dedi.
Yasa ve mevzuatlarda her geçen gün değişiklik yapıldığını dile getiren Fıçıcı, yaptırımlarla karşı karşıya kalmamak için tüm mükelleflerin değişiklikleri yakın takip etmesi gerektiğini söyledi. Fıçıcı, “KTSO ile işbirliği içinde çalışmak, önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. KTSO’nun başta üyeleri olmak üzere, Karacabeyliler için gösterdiğini gayretlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
KTSO Başkanı Naci Güncü tarafından Bülent Fıçıcı’ya plaket takdim edilmesinin ardından, 2014 yılı bütçesinin onaylandığı meclis toplantısı sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.