SP’liler kahvaltıda buluştu

Karacabey Saadet Partisi Teşkilatı, temsilci ve gözlemcileriyle kahvaltıda buluştu.
SP’nin yeni seçim bürosunda gerçekleşen etkinlikte, temsilci ve gözlemciler bilgilendirilerek seçim öncesi yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Programa, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, İl Teşkilatı eğitimcilerinden Mahmut Coşkun, köy ve mahalle temsilcileri ile sandık gözlemcileri katıldı.
Benek ve Özcan, meclis üyeliğine talip
Kahvaltı programında esnaf Fatih Benek ile esnaf Serkan Özcan meclis üyeliği başvuru formunu İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak’a teslim etti.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Karacabey’imize ‘Milli Görüş’ belediyeciliğini hep birlikte kazandıracağız. Önceki seçimde 4 bin oy alarak Karacabey’de bir ilki gerçekleştirdik. Meclise girmeyi başardık. Gürsoy Yıldız arkadaşımız bizleri en güzel şekilde temsil ederek yanlış olan hiçbir şeye destek vermedi. Doğrunun yanında oldu. Bu seçimlerde daha yüksek bir başarı yakalayacağız ve belediyeyi alacağız. Meclise güçlü bir şekilde gireceğiz. Seçim süresince girilmedik kırahathane, ziyaret edilmeyen esnaf ve görüşülmeyen vatandaşımız kalmamalı. Onlara ulaşıp dertleriyle dertleneceğiz. Karacabey’i birlikte yöneteceğimizi anlatacağız” diye konuştu.
Çavdarlı’nın ardından söz alan İl teşkilat eğitimcilerinden Mahmut Coşkun, “Yeni bir dünya, yeni bir Türkiye, yeni bir Bursa ve yeni bir Karacabey kurmak mümkün mü? Bu dünyanın nesinden rahatsızız ki, yenisini kuralım. Yeryüzünde her zaman iki güç hakim olmuştur. İnsanlar hep iki tarafta yer almışlardır. Birincisi, gücü üstün tutanlar ve buna inananlar. İkincisi ise, Hakk’ı üstün tutup, adaletli bir dünya isteyenlerdir. İşte bu ikincisi peygamberlerin yoludur. Bugün ise dünyamız gücü üstün tutan zihniyet tarafından yönetilmektedir. İktidar partisi komplo ile karşı karşıya olduğunu söylüyor. AKP’liler değil miydi, Necmettin Erbakan 30 yıl boyunca bizleri komplo teorileriyle uyuttu diye konuşan? 28 Şubat’ta Necmettin Erbakan masaya yumruğu vurmalıydı diyenler 2004’te MGK toplantısında o imzaları niye attı? Komplo kuranlara elbette komplo kuran bulunur. Ne ekerseniz onu biçersiniz.
Bursa’nın 100 yıl önceki fotoğraflarına baktığınızda camilerin hakim bir yer olduğunu ve yaşam alanlarının onun etrafında olduğunu görürsünüz. O zamanlarda her yol camiye çıkardı. Çünkü camiler hayatın merkezi idi. Şimdi her yol Kent Meydanı’na çıkıyor. 23 katlı binalarda insanlar birbirinden habersiz. Milli Görüşçüler olarak işbaşına gelince şehirlerimizi yaşanabilir yapacağız. Halkımızla iç içe olup, şehrimizi onlarla birlikte inşa edeceğiz. Eksiklerimizi beraberce bulup, çözüme kavuşturacağız.
Seçimleri kazanmaya inandığımız anda, Karacabey Belediyesi Milli Görüşün olacaktır. Seçimleri kazanıp halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Programın son bölümünde partiye yeni üye olanlar Hamit Çavdarlı tarafından rozetleri takıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.