KTSO’dan bayram kutlaması

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Fikri Sezer “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Güncü ve Sezer ortak mesajlarında; “Kurtuluş Savaşı sonrası 29 Ekim 1923 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 95’inci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Şubat 1923 tarihli İzmir İktisat Kongresi açılışında ifade ettiği ve günümüze ışık tutmaya devam eden “İktisat savaşı devam ediyor. Uzun sürecektir. Fakat bunda da mutlaka muzaffer olacağız.” öngörüsü ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olarak hep birlikte ve büyük bir gayretle üreterek, yatırım ve ihracat yaparak istihdam olanaklarını arttırmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kurulu adına tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.