KTSO, yeni yöneticilere başarı diledi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede görevine yeni başlayan kurum müdürlerini ziyaret etti.
KTSO Başkanı Naci Güncü, beraberinde Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Sayman Üye Hüseyin Fikri Sezer, Meclis Üyesi Sezgin Parlaklar ve Genel Sekreter Özgür Carlı ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçede görevine yeni başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erkan İşçi, Mal Müdürü Tahsin Kaya, Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mehmet Petek, Ziraat Bankası Müdürü Ramazan İlik ve Türkiye Ekonomi Bankası Müdürü Kemal Canpolat’a başarı dileğinde bulunan KTSO heyeti, Oda’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Ziyaretlerde, üye yapısı, sanayi firmaları ve ilçe ekonomisi hakkında bilgi veren KTSO Başkanı Naci Güncü, Oda ile kurumlar arası ilişkilerin devam edeceğini ve gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.
Yeni görevlerine başlayan kurum yetkilileri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, KTSO yönetimine teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.