KOSGEB’in kobi büyük ödülü NSK’nın

KOSGEB tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen “KOBİ ve Girişimcilik Yarışması”nda “Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü”ne NSK Otomotiv layık görüldü. Ankara’da düzenlenen törende NSK Otomotiv’in ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi.
“Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü”nü alan NSK Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Yavuz Kazangil, “65 yıldan bu yana üç nesildir büyüyen ve bugün 100’e yakın ülkeye ihracat yaparak sektöründe dünyada önde gelen firmamızın bu ödüle layık görülmesi bizleri mutlu etmiştir. Faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.
Törende konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, KOBİ’lere 5 başlıkta müjde verip yeni destek programlarını açıklarken, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da KOBİ’lere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk, Hüseyin Şahin, Bedrettin Yıldırım ve Canan Candemir Çelik ile BTÜ Rektorü Prof. Dr. Arif Karademir’in de katıldığı törende, KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bursa İl Müdürü Latif Demir de hazır bu-lundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.