KTSO 5.Meslek Komitesi Seçimleri tamamlandı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, 5. Meslek Komitesi’nde boşalan 1 asil ve 2 yedek meclis üyeliği için 108 Üyenin kayıtlı bulunduğu 5. Meslek grubundaki seçim 24 Eylül 2016 Cumartesi günü Karacabey İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştirildi.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, 24 Eylül 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen 5. Meslek Komitesi seçim sonuçları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“5. Meslek Komitesini temsilen Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliklerinde vefat ve istifa ile boşalan üyelikler için 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 81, 82, 83 ve 84. maddeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmeliğin 11 ve 36. maddeleri gereğince İlçe Seçim Kurulunun gözetiminde bir Meclis Asil Üyeliği ve iki Meclis Yedek Üyeliği seçimleri gerçekleştirilmiştir.
Seçim sonuçlarına göre Serdar Oruç meclis asil üyeliğine, Ali Naci Düş ve Gümüş Kardeşler Motorlu Araçlar Tic. San. Ltd. Şti. firması tüzel kişilik olarak meclis yedek üyeliklerine seçilmişlerdir. Seçim sonuçlarının Odamıza ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Başkan Güncü, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zor günlerde ticareti daha da yoğun bir şekilde devam ettirmeye, üretmeye, istihdam sağlamaya, ihracat yapmaya ve vergimizi ödemeye devam etmek en önemli vazifemiz olacaktır. ” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.