“Köyler Ligi”heyecanı bugün başlıyor!

Karacabey’de bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Futbol Turnuvası” bugün başlıyor. Nefesleri kesen organizasyon 24 Aralık 2011 tarihinde oynanacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.
Turnuvanın A ile B Grubu en zorlu karşılaşmalara sahne olacak. İsmetpaşa, Yenisarıbey, Bakırköy, Hamidiye ve Beylik’ten oluşan A grubunda ilk ikiye kimlerin gireceği şimdiden merak konusu oldu.
Sultaniye, Akçakoyun, Yenikaraağaç, Ortasarıbey (A), Akhisar ve Taşlık’tan oluşan B Grubu’nda da birbirinden güçlü takımlar kozlarını paylaşacak.
Son şampiyon Keşlik’in yer aldığı C Grubu’nda Harmanlı, Sazlıca, Subaşı, Ortasarıbey (B) ve Gönü köyleri mücadele edecek.
Ortasarıbey ve Sultaniye köylerinde yapılacak turnuvanın fikstür çekimi de önceki gün gerçekleşti. Ortasarıbey sahasında saat 12.00’de İsmetpaşa ile Beylik karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’te ise Bakırköy-Yenisarıbey maçı oynanacak.
Sultaniye sahasında ise saat 12.00’de Sultaniye-Taşlık, 14.00’te Akçakoyun-Akhisar takımları kozlarını paylaşacak. Bu maçlardan önce saat 11.00’de ilköğretim öğrencileri arasında açılış karşılaşması yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.