“Köyler Ligi” 17 Ekim’de başlıyor!

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden büyük organizasyon:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü, yine bir ilke imza atarak 17 Ekim 2009’da “Köyler Ligi Projesi”ni hayata geçirecek.
            Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, muhtarların talepleri üzerine köylerdeki gençlere spor yaptırmayı, kötü alışkanlıklardan kurtarmayı ve amatör spor kulüplerinin alt yapısını oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.
            Genç yeteneklerin hünerlerini sergileme fırsatı bulacağı büyük organizasyona yoğun katılım olması bekleniyor.
            Ortasarıbey ile Akhisar köylerindeki sahaların projeye uygun olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, “Bu büyük organizasyonu 17 Ekim’de başlatacağız. Köyler Ligi’yle ilgili katılım koşullarını daha sonra açıklayacağız. Projemizin Bursa ve ülke genelinde ses getireceğini tahmin ediyoruz. Bu konuda muhtarlarımıza ve köy kulüplerinde görev alan yönetim kurulu üyelerine önemli görevler düşüyor. Tüm köylerimizi Köyler Ligi’ne davet ediyoruz. Şu an için Ortasarıbey ile Akhisar köylerinde sahaların turnuvaya uygun olduğunu düşünüyoruz. Umut ediyorum ki projemiz, gerekli destekler de sağlandığı takdirde ilçemizin çehresini değiştirecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.