Komşu koşunun külüne muhtaçtır, teröristine değil

MHP İlçe Başkanı Kahraman’dan eleştiri yağmuru:

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Fevzi Kahraman, hükümetin terör politikasını eleştirdi. AKP iktidarının Terörist başı Abdullah Öcalan ile PKK’ya çok taviz verdiğine dikkat çeken Kahraman, “Komşu koşunun külüne muhtaçtır. Teröristine değil” diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in terör konusundaki tutumlarını sorgulayan Kahraman şunları söyledi; “Hafızamızı şöyle bir yoklayalım. Dün, ‘Biz hiçbir zaman terör örgütü ile masaya oturmadık, oturmayacağız, biz buyuz. Bunlarla masaya oturduğumuzu söyleyenler, bu alçakça iftirada bulunanlar, müfteridir, şerefsizdir’ diyen Sayın Başbakan, bugünse; ‘Evet, görüştük, gene görüşeceğiz’ açıklamasında bulunuyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise, ‘Gerektiğinde Öcalan ile de görüşebileceğini” söylüyor.

BDP’li Hasip Kaplan, ‘3 kişi ile birlikte İmralı’ya gitmesine izin verilmesi halinde Öcalan’la görüşüp silahları susturacağını” ifade ediyor.

Eski Polis Akademisi öğretim görevlisi, yeni gazeteci Emre Uslu işi kökünden çözüyor. Öcalan’ın serbest bırakılıp başbakan yardımcısı yapılması ile ülkede terörün kökünün kazınacağını belirtiyor.

Allah’ım sen aklımıza mukayyet ol. 2001 yılında bitme noktasına getirilen terör, verilen tavizler sonucu hortladı. Şehit haberleri manşetlerden alt sıralara düştü. Ama ne yazık ki son 2 ayda en az 150 şehit evine ateş düştü.

Peki Öcalan ne diyor; ‘PPK’nın son dönemindeki eylemlerinin hemen hemen tümü sorumsuzca. Bu saldırılar halklar arasındaki köprüleri ortadan kaldırmaya yönelik. Bunun önüne geçmek gerekiyor. Bu kopuşu engellemek için, köprüler yıkılmasın diye, elimden geleni yapacağım.”

Türkiye-Irak sınırı 331 kilometre uzunluğundadır. Suriye ile olan sınırımız 877 kilometredir.

Sözün özü; Bütün sınırlarımız PKK sızmasına karşı daha açık hale gelmiştir. Acaba iyi polis oynamaya kalkan ‘Şirin Apo’ örgütüne ne kadar hakimdir?

İranlı, Suriyeli örgüt elemanları, ajanlar ülkemizde cirit atıyor. Biz kapımızın önünü bıraktık, komşu ülkeleri dizayn etmekle meşgulüz.

Gerçek olan şudur ki, komşu koşunun külüne muhtaçtır. Teröristine değil” şeklinde sözlerini bitirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.