Koç’tan kömür gafı

Koç’tan kömür gafı
Karacabey AK Parti yöneticilerinin önceki gün Başkan Ergün Koç’a yaptıkları destek ziyareti sırasında “kömür gafı” toplantının havasını değiştirmeye yetti.
AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı Kadir Sevik ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretin gizli-kapaklı bölümü basına kapalı yapıldı. Basın mensuplarının salondan çıkmaya çalıştığı sırada bir parti yöneticisinin, “İlden öğrendik, 100 ton kömür gelecek” sözü odada buz gibi hava estirdi.
 AK Parti yöneticisi hazırladıkları kömür alacakların listesini Başkan’a verirken, bu kez Koç’tan ikinci gaf geldi. Koç, “Daha önce 50 ton kömür geldi. 30 tonunu dağıttık, geri kalan 20 tonunu ise belediyenin altına attık” demesi üzerine, araya AK Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Erol girdi. Murat Erol’un çabasına karşın gaflar arka arkaya patladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdaoğan’ın yoksul ailelere dağıtılmak üzere AK Partili Belediyelere gönderdiği kömürlerin, Karacabey’de yoksulun eline geçmediği Başkan Koç’un ağzından doğrulanmış oldu. Başkan Koç’un bu itirafı Karacabey’de yapılan kömür yardımlarının yerine ulaşmadığı ve rant aracı olarak kullanıldığı ilk kez somut biçimde ortaya çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.