Koç yok, neşe var!

Belediye Başkanının meclis oturumuna katılmamasına ilginç yorum:
Karacabey Belediyesi’nin, Ekim 2011 dönemi meclis toplantısı oldukça sakin ve neşeli geçti. Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan oturuma Belediye Başkanı Ergün Koç, CHP Belediye Meclis Üyesi Kazım Ülker ve DP’li Meclis Üyesi Abdullah Akkoç katılmadı.
Başkan Koç’un yokluğunda ise toplantıya 1. Meclis Başkanı DP’li Burhan Sevinç vekalet etti. Koç’un meclis toplantısına katılmaması üyelerin, “Koç yok, neşe var” şeklinde yorum yapmasına neden oldu.
Oturumda, 7’si gündem dışı olmak üzere 17 madde karara bağlandı. Gündemin ilk maddesi ile altıncı maddesinde yer alan “Karacabeyspor’a yardım” konusu birleştirildi. Buna göre Gençlik ve Spor Komisyonu ile Bütçe ve Plan Komisyonun yalnızca Karacabeyspor’a değil ilçedeki diğer tüm spor kulüplerine yardım etmesi yönündeki raporu oy birliğiyle kabul edildi. Ancak bu yardımdan yararlanmak isteyen spor kulüplerinin, ne konuda destek istediklerini meclise bildirmeleri gerektiği ifade edildi.
Yeni kurulan Katı Atık Birliği Tüzük Komisyonu ile Avrupa Projelerini Takip ve Bilgilendirme Komisyon raporlarının Kasım ayı meclis oturumuna yetiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Burada, Karacabey için yapılabilecek projeleri tartışmak ve daha verimli kullanabilmek amaçlanıyor.
Diğer taraftan geçtiğimiz günler elim bir uçak kazası sonucu şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır ismi, TOKİ İlköğretim Okuluna verildi. Geçen meclis toplantısında meclis üyelerinin tümünün isteğiyle gündeme alınan konuda yine oy birliği sağlandı.
Bursa’da kurulan Karacabeyliler Derneği’ne yer tahsisi konusunun 2012 yılı bütçesine alındıktan sonra değerlendirilmesi yönünde oy birliği sağlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.