Koç iftarlara neden katılmıyor?

Belediye Başkanının hiçbir yemekte yer almaması tepki topluyor:
 
 
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un Ramazan ayından bu yana ilçedeki sivil toplum örgütlerinin verdiği iftarlara katılmaması kafaları karıştırdı.
            Koç, Bursa’daki iftarlarda M.T. ile birlikte gövde gösterisi yaparken, Karacabey Esnaf Odaları, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası’nın düzenlediği iftarlara neden katılmadığı gündeme geldi ve tartışma konusu oldu.
            Koç, bu tavırlarıyla çok eleştirildi. Özellikle sivil toplum örgütlerinin boy hedefi oldu: Sivil toplum örgütlerinden bazıları bakın neler dile getirdiler: “Bu nasıl Belediye Başkanı? İlçede birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlayan Ramazan ayı iftarlarına katılmıyor. Bir-iki iftara katılmayışını anlarız, ancak hiçbir yemekte yer almaması saygısızlık değil de nedir? Sivil Toplum Örgütlerini iplemeyen Başkanın geçinmeye gönlü yok gibi. Aslında bunlar Başkanın değişmeyen davranışları. Sivil Toplum Örgütleri’nin hemen hemen tümüyle kavgalı ve arası açık olan Koç’un, Bursa’daki iftar yemeklerine sürekli M.T. ile katılması bir hayli dikkat çekici. Bir Belediye Başkanına bunlar hiç yakışmıyor.”
            “Rant Projesi” konusunda sıkışınca Sivil Toplum Örgütlerini hatırlayan Belediye Başkanı Ergün Koç’un bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.