Koç, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, parti yöneticileri ile birlikte Soğan Pazarı ve Kamyon Garajı esnafını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Koç, sorunları dinleyerek yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu ve parti yöneticileri ile birlikte esnaflarla buluşan Koç, özellikle tarım politikaları üzerinde durdu. Koç, Daha önceki yıllarda soğan tüccarlarının değer gördüğünü hatırlatan esnaflar, “Halimiz ortada. Bu önceden böyle değildi” yorumunda bulundu. Başkan Koç ise, “Saman ithal eden hükümetin izleyeceği tarım politikası ancak budur” dedi.
Özellikle yoğun pazarların olduğu zamanlarda hal içinde koşulların iyi olmadığını, yağışlı havalarda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren esnafa Başkan Koç, “Bizler bunu yeni düşünmüyoruz. Projelerimiz var. Yeni hastanenin bitimiyle birlikte burada ciddi bir düzenlemeye gideceğiz. Esnafımızı, kimsenin burnu kanamadan hazırlanacak daha modern şartlarda hizmet verecekleri yeni yerine taşıyacağız. Burada özellikle altını çizmek istiyorum. Kimsenin burnu kanamadan bu işi yapacağız. Buna benzer çalışmalarımız, bu yapacağımız projeye referanstır” diye konuştu.
Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen ve personeli ile görüşmeyi de ihmal etmeyen Koç, “Vücudun can damarı, damarlar ve pompalanan kan ise, sizlerde bu ülkenin damarları ve kanısınız. Şoförler kontak kapattı mı vay ülkenin haline” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.