Kutku, Bosnalılardan destek istedi

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.
CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bosnalılarla buluşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, projelerinden bahsederek destek istedi.
Meclis üyelerinin de tanıtıldığı toplantıda sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Kutku, “Gelin, Karacabey’imizi hep beraber yönetelim” dedi. Karacabey’e yapılacak tüm hizmetlerde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarını dile getiren Kutku, “Geçici değil, kalıcı çözümler üreteceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olacağız. ‘Ben yaptım, oldu’ anlayışından uzak, ‘Birlikte neler yapabiliriz’ düşüncesiyle hareket edeceğiz. Karacabey’imizi birlikte yöneteceğiz” dedi.
“İnsan odaklı, şeffaf belediyecilik” sözü veren Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, çözüm odaklı projeler hazırladıklarını kaydetti. Ziyaretler sırasında vatandaşın istek ve şikâyetlerini tek tek not aldıklarını sözlerine ekleyen Kutku, geçici çözümler değil, kalıcı projelerle Karacabey ve köylerine çağ atlatacaklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.