KMTAL, teknik gezilerine devam ediyor

Karacabey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı 11. Sınıf öğrencileri, Koordinatör Müdür Yardımcısı Sait Eroğlu, Makine Teknolojisi Alan Şefi Metin Gönül ve Makine Teknolojisi Alan Atölye Şefi Gürkan Alemdar eşliğinde NSK GROUP Rota Direksiyon ve Süspansiyon Parçaları fabrikasına, aynı hafta içerisinde iki farklı gün ve gruplarla, mesleki teknik gezi gerçekleştirdiler.
NSK GROUP Rota Direksiyon ve Süspansiyon Parçaları Fabrikası İnsan Kaynakları Sorumlusu Emre Usta liderliğinde fabrikayı gezen öğrenciler, NSK GROUP Rota işletmesinin bağlı bulunduğu şirketin yapısı, yönetsel organizasyonu, tarihçesi, endüstrideki yeri, işletmedeki birimlerin fonksiyonu, yapısı, çalışma koşulları, bakımına ilişkin bilgiler aldı.
NSK GROUP Rota Direksiyon ve Süspansiyon Parçaları Takım Lideri ve Stajyer Sorumlusu Selçuk Yolay öğrencilere; Süreç denetimi ve kalite kontrol mekanizmaları, kalite güvence sistemleri, İşletmelerde iş ve meslek yaşamı, ve insan ilişkileri konularında bilgi aktarımı yaptı.
KMTAL 11. Sınıf öğrencileri bu ön eğitimin sonrasında, işletmede üretim alanlarını gezerek, çalışma koşullarını ve üretim safhalarını gözlemledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.