Halil İbrahim Sofrası Danişment’te

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mobil Başkan sloganı ile gerçekleştirdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor.
Halil İbrahim Sofrası etkinliklerinin otuz altıncısı, önceki gün Danişment Mahallesi’nde gerçekleştirilirken Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Danişment Camii’nde kılınan Sabah Namazı sonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak sorun ve çözüm önerilerini dinledi.
Başkan Özkan: “Karacabey Belediyesi olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında merkez kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi’nden her hangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız.” dedi.
Belediye Başkanı ile aynı masayı paylaşmaktan ve sorunlarını aktarmaktan duydukları memnuniyeti aktaran Danişmentliler; “Büyükşehir yasası ile Mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmanın yanı sıra yetkililerin mahallemize gelerek bizleri dinlemesinden gurur duyduk” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.