Kırsal mahallelere oyun parkı

*Karacabey Belediyesi, kırsal mahallerde yaşayan çocuklar için harekete geçti. Belediye tarafından 20’ye yakın kırsal mahalleye çocuklar için oyun grupları kurulacak.

Merkez-kırsal ayırt etmeksizin, ‘Modern Kent Karacabey’ hedefi doğrultunda ilçenin dört bir yanında yatırım hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi’nden, özellikle çocukları sevindirecek güzel bir haber geldi.
Hizmet zincirine yeni bir halka daha eklemek için kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, kırsal mahallerde yaşayan çocukların hem eğlenceli vakit geçirmelerine, hem de sosyalleşmelerine katkı sağlaması hedeflenen ‘Oyun Grupları’nı kurmak için hazırlıklara başladı.
İlçe genelindeki toplam 85 mahallede, topyekûn kalkınma ve modernleşme hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi tarafından, 20’ye yakın kırsal mahalledeki çocuklar için oyun grupları kurulacağı müjdesi verilirken, çalışmaların tüm kırsal mahalleler için yaygınlaştırılacağı ve kısa sürede de işlemlerin tamamlanacağı açıklandı.
Çocukların büyük beğenisini kazanacağını umuyoruz
‘Oyun Grupları’ çalışmasının, özellikle kırsaldaki çocukların büyük beğenisini kazanacağına inandığını kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, modernleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Karacabey’in, sosyal donatı ve ortam yaşam alanlarının da geliştirilmesi hedefiyle, her fırsatta yeni bir proje çalışmasını hayata geçirdiklerini anımsatarak, bütünüyle kalkınan bir Karacabey oluşturulması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.