Karacabey’den, Vali Küçük’e ‘Ihlamur’lu ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte, Bursa Valisi İzzettin Küçük’e ‘Hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz ay Bursa Valiliği’ne atanan eski Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek, Karacabeyliler adına yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Vali Küçük’ü en kısa zamanda Karacabey’de ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Oldukça keyifli geçen sohbette Karacabey heyeti, Vali İzzettin Küçük’e Karacabey’in değerlerinin sembolize dildiği çini tabak ile Karacabey’deki dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarından toplanmış, ıhlamur demetlerinden takdim etti.
Karacabey’in güçlü değerlerini yakından takip ediyorum
Ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür eden Vali Küçük de Karacabey’in ülke çapında ön plana çıkan çalışkan insanları, ekonomik ve tarımsal gücü ile eşsiz turizm değerlerini yakından takip ettiğine vurgu yaparken, en kısa sürede Karacabeylilerle buluşma arzusunu da yerine getirmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.