Keskin emekliye ayrıldı

Keskin emekliye ayrıldı
Karacabey İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun kapanmasının ardın-dan meslek hayatının son 4 yılını Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’nde sürdüren Şükrü Keskin, önceki gün emekliye ayrıldı.
1976’da memuriyet hayatına Çalışma Bakanlığı’na bağlı Bursa İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda başlayan Şükrü Keskin, Manisa ili Akhisar ilçesinde 9 yıl görevden sonra 16 yıl Karacabey’de, 4 yıl da Bursa’da çeşitli yönetici kademelerinde görev yaptı. Ocak 2009 itibariyle Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Keskin, evli ve 3 çocuk babası.
Bursa Valisi Nihat Canpolat tarafından 17 Kasım 2006 tarihinde, işsizlik sorunuyla mücadele, işsizlik sigortası ödemeleri, işgücünün mesleki eğitim faaliyetleri, özürlü ve eski hükümlülerin işe yerleştirilmeleri, iş arayanları kayıt ve açık işe yönlendirme hizmetlerinde gösterdiği özverili çabalarından takdirname ile ödüllendirilen Keskin, Dünya Bankası destekli Halkla İlişkiler dalında 9 Eylül Üniversitesi öğretim görevlilerinden halkla ilişkiler eğitimi alarak, bu eğitim sonunda başarı belgesi almaya hak kazanmıştı.
Şükrü Keskin, faaliyet gösterdiği alandaki uzmanlığıyla verimli bir çalışma dönemi geçirdikten sonra 33 yıllık memuriyet hayatını noktalandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.