Kerem Yapı esti, EML gürledi

Kerem Yapı esti, EML gürledi
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası”nda önceki akşam oynanan maçlara, Kerem Yapı ve Endüstri Meslek Lisesi damgasını vurdu.
B Grubu’ndaki ilk maçta Kerem Yapı ile IMKB Lakers karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı 25-25 bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Kerem Yapı, üst üste bulduğu basketlerle IMKB Lakers’ı 69-50 yenerek ikide iki yaptı.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki ikinci maçta ENDÜSTRİ M.LİSESİ, KONAK PASTANESİ’ni üstün bir oyun sonunda 64-46 yenerek üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti.
Hakemler; Mehmet Şentürk, Saadettin Turan, Hakan Şen, İkbal Gök ve Deniz Gülseven, karşılaşmalara hakimiyetleriyle dikkat çekti.
Turnuvada, Pazartesi ve Salı akşamı oynanacak karşılaşmalar sonunda grup maçları tamamlanacak. Pazartesi günü 20.30’da KEREM YAPI  KONAK PASTANESİ , Salı akşamı saat 19.00’da VAİLANT COLLEZİONE  ANADOLU LİSESİ ve saat 20.30’da ise SÜTAŞ ile NESTLE karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı basketbol severler ücretsiz izleyebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.