Yine olmadı: 0-0

Yine olmadı: 0-0
Karacabeyspor, Süper Amötör Lig A Grubu’ndaki 5. maçında önceki gün deplasmanda 2 yıldır yenemediği Orhangazi Hürspor’a yine takıldı.
Orhangazi Göl Tesisleri’nde Saat 13.00’teki karşılaşmada, Karacabeyspor’un bir golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Karacabeyspor, Orhangazi deplasmanında yine umduğunu bulamadı. Ligde ilk beraberliğini alan Karaca’da, Erhan sakatlığı nedeniyle forma giymedi.
Genel Kaptan Murat Erol, kötü saha koşullarında iyi oynamadıklarını belirterek, bu alınan 1 puanın başarı olduğunu söyledi. 2 yıldır yenemedikleri Hürspor karşı yine şanslarının tutmadığını dile getiren Erol, “Galibiyet için gittiğimiz Hürspor deplasmanında yine kazanamadık. Hakem tertemiz bir golümüzü vermedi. Bu da rakibi umutlandırdı. Saha koşulları da iyi olmayınca kazanamadık. Mazeretlerin arkasına sığınmıyoruz. Bugün iyi değildik. Ancak bu koşullarda alınan 1 puan bizim için önemlidir. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Takımda herşey güzel. Futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz ve  3. lig hedefimizden asla şaşmadan emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Karacabeyspor, bu beraberlikle puanını 10’a çıkartarak iddiasını korudu. Mavi siyahlılar önümüzdeki hafta  Altınokspor’u M.Fehmi Gerçeker Stadında konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.