Kent içi ulaşıma köklü çözüm

*Karacabey’de, ilçe merkezindeki önemli sorunlardan biri olan otopark sorunu kalıcı çözüme kavuşturuluyor…
*Belediye Başkanı Ali Özkan, kent içi ulaşımında önemli bir sorun haline gelen otopark konusunu çözüme kavuşturma adına Vergi Dairesi’nin yerinde planlanan otopark inşaatına, ilk kazmanın önümüzdeki günlerde vurulacağını duyurdu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından yürütülen proje atakları ile her geçen gün, ‘modern kent’ görünümüne hızla yaklaşan Karacabey’de, kentin önemli bir sorunu haline gelen otopark konusu çözülüyor…
Karacabey Belediyesi tarafından, Vergi Dairesi’nin yerine yapılması planlanan otopark inşaatına önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağı açıklandı.
Kent merkezindeki Ulucami yanında yer alan mevcut Vergi Dairesi binasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, kiracı işyerlerinin boşaltılması adına gerekli bildirimlerin tamamlandığını belirterek, tahliye işlemlerinin ardından projenin kısa sürede start alacağı müjdesini verdi.
Şehir merkezindeki trafikte önemli rahatlama olacak
Vergi Dairesi yerine yapılacak yeni otopark ile şehir merkezinin önemli ölçüde nefes alacağının altını çizen Ali Özkan, ilçenin bütünüyle modern kent hedefine ulaştırılması hedefiyle, yenilikçi projeleri sırasıyla devreye almaya kararlı olduklarına vurgu yaptı.
Karacabey Belediyesi ekonomik olarak da güçlü
‘Modern belediyecilik’ felsefesi doğrultusunda, akılcı yönetim ve projelerle Karacabey Belediyesi’ni ekonomik anlamda da en güçlü belediyeler arasına yükselttiklerini anımsatan Özkan, “Geçmişten bu yana var olan potansiyel kaynaklarını, tüm paydaşları ile harekete geçirdiğimiz ilçemiz, her yönü ile örnek kent hedefine kararlılıkla ilerliyor” şeklinde konuştu.
Vergi Dairesi Geçici Yerinde Hizmet Verecek
Öte yandan Karacabey Belediyesi tarafından müjdesi verilen ve otopark inşaatının yükseleceği alanda yer alan mevcut Vergi Dairesi için Gazi Mahallesi’nde başlatılan yeni bina inşaatının tüm hızı ile sürdüğü ve bu inşaat tamamlanıncaya kadar da önümüzdeki günlerde Atatürk Okulu yanındaki geçici yerine taşınacağı bilgisi verildi.

One thought on “Kent içi ulaşıma köklü çözüm

  • guitarist_1453@hotmail.com'
    6 Şubat 2018 tarihinde, saat 07:46
    Permalink

    1 otoparkla mı çözüm sağlanacak gerekli harçları alıpta otoparkları mütehaatitler için dükkana çevirenler biz bunu yaptık desinler

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.