AK Gençlik’ten Mehmetçik için kan bağışı

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Gençlik Kolları, Kızılay Şubesi önceliğinde düzenlenen kan bağışlama etkinliğine destek verdi. AK Gençlik, dün “Sorumluluk kanımızda var, kan bağışı hayat kurtarır” sloganıyla Mehmetçik için kan bağışında bulundu. Anlamlı bir etkinliğe imza atan AK Gençler’in bu davranışı Karacabey’de takdir topladı.
Kızılay Karacabey Şubesi öncülüğünde her 3 ayda bir 10 gün boyunca süren kan bağışı kampanyasına bir destek de AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyelerinden geldi. Afrin başta olmak üzere vatan savunmasındaki Mehmetçik için kan bağışında bulunduklarını belirten AK Gençlik üyeleri, anlamlı bir davranışa imza attı.
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, toplu halde Cumhuriyet Meydanı’nda konuşlanan Kızılay Kan Toplama aracına gelerek kan bağışında bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Adem Coşkun, “Gençlerimize örnek, insanlarımıza yararlı olmak amacıyla ve vatan savunmasında bulunan askerlerimiz için Gençlik Kolları Başkanlığı’mızca toplu kan bağışında bulunmak istedik. Kan bağışında bulunan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kan bağışlamak toplumsal bir olaydır. Bağışladığımız bir damla kanın bir can demek olduğunu biliyoruz. AK Gençlik olarak bu sorumluluk içinde hareket etmek istedik.” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı ise, “Örnek bir davranışa imza atan AK Parti Gençlik Kolları’nı kutluyorum. Kan Toplama Aracımız, 3 ayda bir 10 gün boyunca ilçemiz Cumhuriyet Alanı’nda kan alıyor. Kan bağışı kampanyamız Cuma gününe kadar devam edecek. Tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.