Kazım Ülker, Belediye Meclis Üyesi adayı

Kazım Ülker, Belediye Meclis Üyesi adayı
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kazım Ülker Belediye Meclis Üyeliği’ne aday oldu.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP İlçe yönetimi, Belediye Başkan adayı Enver Kartal’ı açıklamasının ardından, Meclis Üyesi adaylarını da titizlikle belirlemeye başladı.
Genç, dinamik ve üretken bir isim olan Endüstri Mühendisi Kazım Ülker’in Belediye Meclis Üyeliğine aday gösterilmesi, “CHP, seçimlerde patlama yapacak” şeklinde yorumlandı.
İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Karacabey’in yetiştirdiği önemli isimleri CHP’ye katarak hizmet çıtasını yükselttiklerini belirtti. Kazım Ülker’in çok önemli bir kişilik olduğuna dikkat çeken Karabaş, “Tek bir amacımız var. O da seçimlerde başarılı olmak ve Karacabey’i çağdaş bir kent yaparken, içindeki insanları mutlu kılmaktır. Genç, dinamik ve dürüst kadrolarla hizmetin kalitesini sunmak istiyoruz. Herkesi içtenlikle kucaklayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Karacabey’de Belediyecilik nasıl yapılır, herkese göstermek için güven istiyoruz” dedi.

Kazım Ülker kimdir?
01 Nisan 1950 yılında Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde doğdu. İlkokulu Mudanya Çayönü Köyü İlkokulu’nda, Orta Okulu Karacabey Ortaokulu’nda, Liseyi İzmir Hava Lisesi’nde ve Üniversiteyi Ege Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde bitirdi.
İşletme alanında Yüksek Lisansını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Kazım Ülker, İngilizce ve Bulgarca biliyor.
Mesleki Eğitimini; Gaziemir Pilot Başlangıç Eğitimi’nde Muhabere Subayı kursunda tamamlayan Ülker, 1972’de Hava Harp Okulu’ndan mezun oldu. Uçuş Okulu’ndan sağlık nedeni ile ayrıldıktan sonra Muhabere Subaylığı temel kursunu bitirdi. Kursu takiben öğretim üyesi olarak yetiştirilmek üzere Ege Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde mühendislik eğitimi aldı. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesinde işletme master diplomasını alan Ülker, daha sonra Hava Harp Okulu’na Öğretim Üyesi olarak atandı. Bu görevde 16 yıl kaldıktan sonra 1988’de özel sektörde çalışmaya başladı. Koç Holding’de Savunma Sanayi Projeler Koordinatörlüğü, Transtürk Holding Fren Fabrikası’nda Genel Müdür Yardımcılığı ve Vestel Elektronik Fabrikası’nda müdürlük yaptı.
Evli ve 2 çocuk sahibi olan Kazım Ülker, halen kendisine ait, Endüstriye Danışmanlık ve Bilgisayar Hizmetleri sunan bir şirketi yönetiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.