Kartal’dan, Yalazı’ya nezaket ziyareti

Kartal’dan, Yalazı’ya nezaket ziyareti
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, İlçe Başkanı Orhan Karabaş ile birlikte DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı’ya nezaket ziyareti yaparak başarı diledi.
DP’nin 63. kuruluş yıldönümü nedeniyle parti lokalinde yapılan ziyaret sıcak bir diyaloğa sahne oldu.
Dostluğun ön plana çıktığı ziyarette ilk sözü alan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, CHP ve DP’nin Türk siyasetine ivme kazandıran iki saygın kuruluş olduğunu belirtti. Daha önce kendilerini ziyaret eden Şaban Yalazı’nın attığı adımla iki parti arasındaki güçlü dostluk bağlarının daha da pekiştiğini sözlerine ekleyen Karabaş, belediye başkanlığı seçiminin güzel ve olgun bir ortam içinde gerçekleşmesi dileğinde bulundu.
DP Adayı Şaban Yalazı, her iki partinin laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin gelişmesinde temel taşları oluşturduğuna dikkat çekerek, “Seçimlerin güzel bir ortamda geçmesini ve Karacabey’e hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
İki parti yakınlaşmasının örnek olmasını dileyen Yalazı, Karacabey halkının daha mutlu, daha huzurlu bir ilçede yaşamayı hakettiklerine inandıklarını söyledi.
Yaşam standardının sürekli yükseltilmesinin başlıca hedefleri olduğuna işaret eden Yalazı, Karacabey’in ufkunu açacak ve tanıtımını geliştirecek projelerle yola çıktıklarının ve boş vaatlerde bulunmayacaklarının altını çizdi.
Yalazı, konuşmasını “Karacabey halkının parlak geleceği uğruna sizlerle birlik ve beraberlik adına ne gerekiyorsa yaparız. Kazanan Karacabey olsun” diye tamamladı.
CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Karacabey’in kalkınması ve çağdalaşması adına olumlu her girişime destek vereceklerini öne sürerek, “Şaban Yalazı ağabeyimle birlikte kendimi yüreği Karacabey için gerçek sevgiyle çarpan iki başkan adayı olarak görüyorum. İkimiz de Karacabey’in kazanacağı noktada projeler üretiyor ve halkımıza boş vaatlerde bulunmuyoruz. Sayın Yalazı’yı yakından tanıma fırsatı bulduğum için mutlu oldum. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.