MHP ve ANAP’ta adaylar belli oldu

MHP ve ANAP’ta adaylar belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Yöneticileri Belediye Başkan adayını belirledi. MHP yöneticilerinin uzun süredir gizledikleri Belediye Başkan adayını bu gün açıklaması bekleniyor.
Erol Onur’un MHP ile adının sıkça anılması bu parti tabanında aylardır, “Belediye Başkan adayı belli oldu” şeklinde yorumlandı.
Erol Onur’dan uzun süre beklenmesine karşın net bir yanıt alamayan MHP ilçe yöneticilerinin, Belediye Başkan adayını dün gece gerçekleşen toplantı sonrası kesinleştirdi.
CHP, DP, SP ve AKP’nin adaylarını açıklamasıyla birlikte yoğun şekilde seçim çalışmalarına başlaması üzerine MHP’de rotasını değiştirmek durumunda kaldı.
MHP ilçe yöneticilerinin bir süredir görüştüğü Ayhan Tayfur üzerinde durduğu ve dün gece gerçekleşen toplantıdan sonra adaylığının kesinleştiği belirtildi.
Ayhan Tayfur’un Belediye Başkan adaylığı bu akşam Bursa Milletvekillerinin katılacağı törenle kamuoyuna açıklanacak.
Onur, ANAP’tan açıklıyor
Karacabey Belediye Başkanlığı’na daha önce iki kez yürüten Erol Onur’da adaylığını önümüzdeki hafta içinde ANAP’tan açıklayacak.
Onur’un MHP, DP, CHP ve AKP ile adının sıkça anılmasına karşın adaylığını ANAP’tan açıklaması kesinleşti. Daha önce Anavatan Partisi’nin web sitesinde kesinleşen Belediye Başkanları arasında yer alan Erol Onur’un, ANAP’tan aday olacağı İl Başkanı Ahmet Kömbe tarafından da doğrulandı.
Erol Onur’un 17 Ocak’ta pilavlı bir törenle ANAP’tan Belediye Başkan adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.