KARAMSAR DEĞİL MÜCADELEDEYİZ!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

20 yıldır artan bir biçimde Türkiye’mizde, Halkımızda inanılmaz bir karamsarlık var. 1980 Amerikancı darbesiyle ülkemize dökülen bölücülük tohumları ve ekonomimizin hınç alırcasına emperyal kapitalizme teslim edilişi halkımızın bu karamsarlığının alt yapısı. İktidarlar ve muhalefetler bu 40 yıllık sürecin birer uygulayıcı piyonu.
3-5 yıl önce iktidarın açılım politikasını yerden yere vuran muhalefet şimdi “açılım devam etmeli ” diyor. 3-5 yıl önce Bop eşbaşkanlığını (haklı olarak) yerden yere vururken bugün “Bop projesinin yeniden uygulanmaya konmasına” destek vereceğini açıklıyor. İktidar mı muhalefet? Muhalefet mi iktidar? Sapla samanın birbirine karıştığı bir geçiş süreci yaşıyoruz.
Sözüm ona birbirlerini yerden yere vuran iktidar ve muhalefet Doğu Türkistan İslam Partisi adlı terörist örgüte destek veriyor. İktidar Devlet görevlilerinin onları ağırlamasına göz yumuyor. Muhalefet ağırlayıp destek veriyor. Bu terörist örgüt Mehmetçiğe Irak’ta, Suriye’de kurşun sıkmış. Ülkemiz içinde bu örgütün elemanları kanlı eylemler düzenlemiş. İktidar mı muhalefet? Muhalefet mi iktidar? Sapla samanın bir birine karıştığı bir geçiş süreci yaşıyoruz.
Bu büyük Ulus 3.000 yıldır Anadolu ‘da, Mezopotamya ‘da. Anadolu’da obalar, oymaklar kurmuş. Küçük büyük devletler kurmuş. İki büyük imparatorluk kurmuş. 7 haçlı seferi saldırısını bertaraf etmiş. Orta Asya’da yüzyıllarca egemen olmuş. Çöken imparatorluğun üzerine dünyadaki ilk Bağımsızlık Savaşı ile bir Cumhuriyet inşa etmiş. Dünyanın en büyük, en hızlı ekonomik kalkınmasını gerçekleştirmiş.
Tırpanını savaşta ve üretimde kullanmış. Tüfeğini hem savaşta hem barışta doğru kullanmış. Kıbrıs ‘ta Vatan toprağına saldırıyı yerle bir etmiş. İktidarların ve muhalefet lerin birer piyon olarak Güneydoğu’nun Vatan toprağından koparılmasına karşı 40 yıldır mücadeleden vazgeçmeden emperyalist beslemelere direnmekte olan bir büyük Ulus. Türk Ulusu!
Dünya tarihini, siyasetleri, tıbbı, askerliği ve birçok alanda öncülüğüyle tarih yazmış ve yazmakta olan Türk Ulusunun karakterine karamsarlık hiiiiç uymaz.
Türk Ulusuna karamsarlıkta değil mücadele olmak yakışır!
………………………..
İŞTE BÜYÜK TÜRK ULUSUNUN ATASININ VASİYETİ !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.