Belediyespor, sezonu Adliyespor’la açıyor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 2. Yarı Sezonu’nun ilk maçında Pazar günü deplasmanda Ankara Adliyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Ankara OSTİM Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.
16 Aralık 2018 tarihinde kendi sahasında golsüz berabere kaldığı Cizrespor maçı sonrası ilk devreyi 24 puanla 8. sırada tamamlayan Karacabey Belediyespor, ikinci yarı sezonuna Ankara Adliyespor deplasmanıyla start verecek. Temsilcimiz, sezonun ilk maçında Karacabey’de oynanan mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.
İlk yarı maçlarında inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan temsilcimiz Belediyespor, ligde 4 maçtır kazanamıyor. Play Off hedefiyle yola çıkan mavi siyahlılar, her ne kadar bu şansını şu an için devam ettirse de, ikinci yarıda istikrarlı sonuçlar alması gerekiyor. Grubunda 24 puanla 8. sırada yer alan Belediyespor, Play Off hattındaki en yakın rakibi Turgutluspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. Ancak temsilcimiz Belediyespor, şuan en yakın düşme potasında bulunan ve bu Pazar günü karşılaşacağı Ankara Adliyespor’un da 8 puan önünde yer alıyor. Yani temsilcimiz, ikinci yarı sezonunda oynayacağı maçlarda istikrarlı sonuçlar alamazsa, düşme hattına da yaklaşabilir.
Öte yandan devre arasında kamp yapan Karacabey Belediyespor, bu arada 5 oyuncuyu da kadrosuna kattı. Karacabey Belediyespor; Bursaspor’dan kaleci Gürkan Arıkan ile 2,5 yıllık, Niğde Anadolu FK’dan kaleci Muzaffer Sarıibrahim, Kahramanmaraşspor’dan stoper Cemal İşleyen, Darıca Gençlerbirliği’nden kanat oyuncusu Adem Aydın ile Bursaspor’da forma giyen genç savunma oyuncusu İsmail Çokçalış’ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Belediyespor ayrıca; Fatih Nurullah, Mehmet Albayrak ve Ogün Aytaç Kara ile yollarını ayırdı.
Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak, devre arasında 5 transfer yaparak kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi. Başkan Koçak, “Takımımıza 5 transfer yaptık. Hedefimiz olan 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Yaptığımız yeni transferlerimiz Antalya kampımıza katıldı. Devre arası kampımızı tamamladık. İkinci yarı daha çok çalışmamız gerekiyor. O nedenle bu Pazar günü oynayacağımız Ankara Adliyespor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. İlk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamazsak sezon sonunda hedeflediğimiz yerlerde mutlaka olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.