Karakartallardan yeni Kaymakama “Hoşgeldiniz” ziyareti

Bursa Beşiktaşlılar Derneği ile Karacabey Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, ilçeye yeni atanan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’na ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundular. Yalnızca Beşiktaş’ın ve sporun görüşüldüğü ziyarette dernek yöneticileri, ‘Beşiktaşlı’ Kaymakam Kurtbeyoğlu’na yeni görevinde başarı diledi.
Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin Karacabeyli Başkanı Bülent Fıçıcı öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Bursa Beşiktaşlılar Derneği Yöneticileri Serhan Şalk ve Karacabeyli İşinsanı Refik Can, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nuri Uzel ile Karacabeyli yöneticiler; Nadir Ünlü, Mesut Çoksaygılı, Osman Oruç ve Celalettin Dağlıoğlu yer aldı.
Kaymakamlık altında her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını belirten Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bülent Fıçıcı, “Yönetim kurulu arkadaşlarım ve Karacabey Beşiktaşlılar Derneğimizin yöneticileriyle birlikte yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bursa ve Karacabey Beşiktaşlılar Derneği olarak hem ilçemiz adına hem de Bursa’mız adına olumlu çalışmalara imza atmak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da ilçemizde Kaymakamlık öncülüğünde yapılacak her türlü sosyal projeye katkı sağlamak isteriz.” dedi.
Beşiktaşlı dernek yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ise, “Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Karacabey’e her anlamda katkı sağlamak için buradayız. Sizler gibi derneklerimizin sportif faaliyetlerin yanında sosyal projelerle de topluma faydalı işler yapması gerekir. İnanıyorum ki sizler Beşiktaşlılık duruşu ile çok çalışacak ve Beşiktaş taraftarlarının Karacabey ve Bursa’da örnek olmasını sağlayacaksınız. Bende çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bir Beşiktaş taraftarı olarak, topluma faydalı yapılacak her projede yanınızda olacağım.” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sonunda Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bülent Fıçıcı ile Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nuri Uzel, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’na Beşiktaş’ın yeni sezon çubuklu formasından hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.