Karacabeylilerle gurur duyuyorum!

Bir dönem Karacabey Lisesi’nde de görev yapan Başkan Keskin’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, hangi partiden olursa olsun Bursa için hizmet üreten herkesin arkasında oldukları mesajı verdi.

Siyasete daha önce olduğu gibi her zaman eşitlik ilkesiyle baktıklarını dile getiren Ceylan, dernek olarak buna dikkat ettiklerini kaydetti.

Keskin’e övgüler yağdıran Ceylan, “2000’li yılların başına kadar adeta bir köy görüntüsü bile çizemeyen Yıldırım ilçesi, Özgen başkanımız ile şaha kalktı. Sayın Keskin, 2 dönemde Yıldırım Belediye Başkanlığı yapıyor. İlçemize yaptığı birçok kapalı pazar yeri, kapalı otopark, eğitim vadisi, kültür merkezleri, sosyal tesisler ve en önemlisi Ankara asfaltına paralel olarak büyük bir kamulaştırma maliyeti ile açtığı alternatif güzergahla Yıldırım’ı 21.yüzyıla taşıyan sayın başkanımızın yanında ve arkasındayız” dedi.

Başkan Özgen Keskin’le 1980’li yıllardan bu güne tanıdığını dile getiren Yüksel Ceylan, “Başkanımızla tanışıklığımız liseyi okuduğum yıllara dayanmaktadır. 1985 yılında Karacabey Lisesi’nde öğrenciydim. O yıllarda yakın arkadaşım olan ve Karacabey’de ‘Futbolcu Metin’ olarak da tanınan ve şu anda Siirt Jetpa takımında teknik direktörlük hayatını sürdüren Metin Aydemir’in babası rahmetli olmuştu. Gerçekten hepimiz çok üzülmüştük. O dönemde Okul Müdürümüz olan Sayın Özgen Keskin hocamız, Metin’e 1 hafta izin verdi. İzin dönüşü Metin’in okulu bırakacağı duyulunca Özgen hocamız bizi yanına çağırdı ve ‘Oğlum, ölüm dünyanın gerçeğidir. Okuluna devam et. Sen başarılı insansın. Nerede, neye takılırsan ben senin yanındayım. Bundan sonra ben senin manevi babanım’ demesiyle ona olan sevgim ve saygım sonsuzlaştı. Bir daha hiç hocamın peşini bırakmadım” diyerek duygularını paylaştı.

Ceylan’ın ardından söz alan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, “Sizler şu anda Karacabeyliler Derneğinin ne kadar büyüdüğünün farkında değilsiniz. Ancak biz yerel yöneticiler olarak tüm platformlarda Karacabeyliler Derneği’nin hayata geçirdiği projeleri ve özellikle küresel bir sorun olan işsizlik konusunda da şu ana kadar yaklaşık 60 kişiye iş olanağı sağladığını biliyoruz. Karacabeyliler Derneği ile paralel olarak büyüyen bir isim de Karacabey Lisesi’nden öğrencim olan Dernek Başkanınız Yüksel Ceylan’dır. Başbakan yardımcımız Sayın Bülent Arınç’ın dediği gibi, ‘Fırtına Başkan’a sahip çıkınız. Sayın Ceylan, Bursa’da adını iyi yönde her geçen gün büyütmektedir. Benim bir öğrencimin böyle bir liderlik vasfıyla buralarda olmasından dolayı gurur duyuyorum. Belki de ileride Bursa’da ya da ilçede yerel yönetici olabilir. Türkiye adına karar verecek bir genel idareci olursa bizler de gurur duyarız” dedi.

Daha sonra 2004 yılında başlayan ve 2. dönemini büyük bir gururla yürüttüğü Yıldırım projeleri hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Keskin, Karacabeyliler Derneği’ne bilgisayar hediye etti.

Her zaman Karacabeyliler Derneği’nin yanında olduğunu bildiren Keskin, “Bana ne zaman ve hangi konuda ihtiyacınız olursa olsun her zaman sizlerleyim” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.