Ziraat Odası’ndan Müftü’ye ziyaret

Ziraat Odası Hasan Karahasanoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sefer Pullu, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aşıkoğlu ve Ziraat Odası Genel Sekreteri Erol Sevim’den oluşan heyet, Müftü Yazıcı’ya yeni görevinde başarı diledi.

Ziraat Odası yöneticilerinin ziyaretinde gündeme gelen hizmet binası konusunda düşüncelerini aktaran Müftü Hikmet Yazıcı, “Mevcut binamızın durumu, geldiğim yerdeki muhteşem bina karşısında üzüntü verici” dedi. Yazıcı, Müftülük için kompleks yapıda bir hizmet binası için önümüzdeki günlerde kolları sıvayacaklarını kaydetti.

Ziyaret sırasında ilçedeki dini hizmet veren yapıların durumu gündeme geldi. Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu’nun bu yapıların iyileştirilmesi adına her zaman destek olacakları mesajını verdi.

İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı ise, mevcut hizmet binasının yetersizliğinden yakındı. Geldiği yerdeki görkemli bina karşısında Karacabey’deki hizmet binasının durumundan üzüntü duyduğunu anlatan Yazıcı, ilçeye yaraşır bir müftülük binası konusunda çaba göstereceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.