Karacabeylilerden ‘Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi

Karacabey Belediyesi’nin ilçe halkını sporla bütünleştirme yönünde hayata geçirdiği ve 7’den 70’e ilçe sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği ‘Yaz Spor Okulları’nda kayıtlar tüm hızıyla sürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, ‘Karacabey Belediyesi Yaz Spor Okulları’ projesi kapsamında, 6-16 yaş grubuna yönelik yüzme kurslarının Atatürk Kültür Parkı Kapalı Yüzme Salonu’nda gerçekleştirildiği bilgisine yer verilirken, turizm beldesi Yeniköy’de de basketbol, voleybol ve futbol branşlarında kurslar düzenlendiği ifade edildi.
Karacabeylilerden tam not almayı başaran ‘Yaz Spor Okulları’na başvuruların halen devam ettiğini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da şehidimiz Cemil Turan’ın aziz hatırası adına gerçekleştirilecek turnuvalarla birlikte, organizasyonun çok daha anlamlı hale geleceğine inandığını söyledi.
Karacabey sakinlerinin, bugüne dek spor okullarına gösterdiği ilginin de kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabeylileri sporla buluşturma hedefiyle yenilikçi çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.
‘Sportif Kent’ hedefimize kararlılıkla yürüyoruz
Tüm yaş gruplarına yönelik düzenlenen kurslara kadın, erkek, genç yaşlı demeden herkesin katılabildiğini belirten Başkan Ali Özkan; “Karacabey’in her yönüyle sahip olduğu yüksek potansiyeli, somut adımlarla hayata geçirmek adına sürekli olarak yenilikçi projeler geliştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutan ‘Sportif Kent’ hedefi doğrultusunda da kararlı adımlarla ilerlemeye devam ederken, bu noktada vatandaşlarımızın projelere gösterdiği ilgi, bizleri gelecek adına çok daha fazla umutlandırıyor. ‘Yaz Spor Okulları’ kapsamında farklı branşlarda düzenlenen kursların Karacabeyliler açısından ve sağlıklı nesillerin topluma kazandırılması açısından, faydalı sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.