Karacabeyliler’den Vali’ye ziyaret!

Bursa Karacabeyliler Derneği, önceki gün Bursa Valisi Şahabettin Harput’un konuğu oldu. Samimi bir ortamda geçtiği gözlenen ziyarette Vali Harput, Karacabeyliler Derneği’nin başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Ziyarete Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, Başkan Yardımcıları Aydın Koca, Metin Yücel ve Ayhan İlhan, Dernek Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda AKP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Kadife Ülkü, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda AKP Osmangazi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Rahime Demir, Dernek Gençlik Kolları yönetiminden ve aynı zamanda CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Tetik ile Dernek Gençlik Kolları Üyesi ve aynı zamanda AKP Altınşehir Seçim İşleri Komisyonu Sorumlusu Alibekir Sevinç katıldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği’nin faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Yüksel Ceylan, önemli bir misyonu üstlendiklerini söyledi. Ceylan, Karacabeyliler Derneği’nin Bursa’da kurulu olan yaklaşık 4 bin dernekten farklılıklarını, amaçlarının neler olduğunu ve hedefleri hakkında da Vali Harput’a bilgiler verdi.

Bursa Valisi Harput ise, Dernek Başkanı Ceylan’ın insanlar için bir şeyler yapma heyecanını takdirle karşıladığını belirtti.

Başkan Ceylan ile ilk olarak İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir’in makamında tanıştıklarını ve o gün Karacabeyliler Derneğinin bir projesi olarak futbol okulu açacaklarını öğrendiğini belirten Harput, “Açıkçası bunu duyunca şaşırdım. Çünkü ilk defa bir derneğin böyle bir faaliyetine tanık oldum. Bu girişim nedeniyle çok memnun olduğumu ifade etmiştim.

Karacabeyliler Derneği, federasyon olmayan dernekler arasında şu anda Bursa’nın en büyük ve en etkin derneğidir. Böyle bir dernek kurup, bunu da en iyi şekilde temsil eden başta Sayın Yüksel Ceylan ile tüm yönetim kurulunu kutluyorum. Böylesine önemli bir derneği Bursa’ya kazandırdığınız, maddi ve manevi katkılarınız için de çok teşekkür ediyorum.

İnsan ve insanlık adına faaliyette olan böyle bir derneğe Bursa Valisi olarak bizlerde katkı sağlamak isteriz. Güzel işlere imza atan bir kuruma insanlarınızın daha rahat edebileceği ve derneğin malı olacak bir tesisinizin olmasını canı gönülden isterim. Ancak inanın Valilik makamının böyle bir imkanı ve yerleri yok. Bursa’daki tüm yerel yönetimler muhakkak bu oluşuma katkı sağlamak isteyecektir. Siz talepte bulunun, bende size bir yer kazandırmanın takipçisi olayım” diyerek sözlerini bitirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.