Karacabeyliler Gezek Gecesi’nde!

Bursa Karacabeyliler Derneği’nin olağan Gezek Gecesi’nin bu ayki konukları Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri oldu.
2011 yılından bu yana Bursa Fomara merkezde bulunan Karacabeyliler Derneği TSM Korosu, her ay haftalık olağan çalışmanın sonuncusunu, farklı gurupları derneğe davet ederek gerçekleştiriyor. Ay sonundaki TSM koro çalışması ise ‘Gezek’ şeklinde yapıyor.
Karacabeyliler Derneği’nin bu ayki misafirleri Karacabey Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu üyeleri oldu. Koro üyelerinden ve aynı zamanda Runguçpaşa Mahallesi Muhtarı da olan Kemal Tetik, duygularını şu şekilde aktardı:
“Derneğimizin Karacabey Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz yıl verdiği TSM Konseri’nden sonra Dernek Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız görüşmede, Bursa’da 6 yıldır devam eden Karacabeyliler Derneği TSM Korosu’na ilçemizden haftada bir gün de olsa araç kiralayıp Bursa’daki haftalık çalışmalara katılmak istedik. Bu şekilde derneğe hem katkı sağlamak hem de gerek Bursa, gerekse de yurt dışındaki festival ve yarışmalara birlikte katılabilmek düşüncesindeydik. Ancak imkanlarımızın kısıtlı olması sebebi ile bu projeyi ertelemek hatta iptal etmek zorunda kaldık.
Bizler de 15 gün öncesinden dernek yöneticilerimizin bizleri arayarak en azından bir başlangıç ve tanışma amacıyla geçtiğimiz Pazartesi akşamı Bursa’daki derneğimizin TSM Korosu’nun her ay hazırladığı Gezek Gecesi’ne davet edildik.
Karacabey Halk Eğitimi Merkezi TSM Koro’muzun tatilde olması sebebiyle birçok koro üyesi arkadaşımızın şehir dışındaydı. Bu yüzden 10 kişilik bir ekiple derneğimizin Gezek Gecesi’ne katıldık. Bizleri misafir eden başta Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan kardeşime, tüm yöneticilerimize ve koroda görevli tüm korist, solist ve saz ekibine şahsım ve Karacabey Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu üyelerimiz adına çok teşekkür ederim.”
Karacabeyliler Derneği Sanat Komisyonu Başkanı Mustafa Koç ise, Karacabey’den gelen HEM TSM Korosu’nun birbirinden değerli hemşehrilerimize, bizleri kırmayarak onurlandırdıkları için teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.