Karacabey Cumartesi Mehmetçik için yürüyecek!

*Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında, başarılı mücadeleleriyle göğsümüzü kabartan Mehmetçik için ilk destek yürüyüşü Karacabey’de yapılıyor. 10 Şubat Cumartesi Günü  binlerce Karacabeyli, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirecek.

Karacabey halkı, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla örnek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında, başarılı bir süreç yöneterek göğsümüzü kabartan Mehmetçik için ilk destek yürüyüşü Karacabey’de yapılacak. Bu doğrultuda binlerce Karacabeyli, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirecek.
Karacabey’de 10 Şubat Cumartesi Günü gerçekleştirilecek yürüyüş, saat 15.30’da Mustafa Fehmi Gerçeker İlçe Stadyumu önünden başlayacak.
Başkan Özkan’dan katılım çağrısı
Konuyla ilgili açıklama yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Kahraman ordumuza destek olmak için tüm sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımızla, 7’den 70’e herkesin katılımıyla, cumartesi günü anlamlı bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı, Türk bayrakları ile bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum” dedi.
Öte yandan, Türk bayrakları ile stadyum önünde buluşmak için yapılan çağrı ile organizasyona geniş bir katılımın olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.