Karacabeyliler Derneği’nden CHP’ye ziyaret

 

Bursa Karacabeyliler Derneği, geçtiğimiz haftalarda yapılan il kongresinde başkanlığa seçilen Metin Çelik’i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Karacabeyliler Derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Metin Çelik, “Karacabeyliler Derneğini yakından takip ediyoruz. Kısa sürede büyük işlere imza attınız. Dernek bünyesinde verilen İngilizce, Matematik, Keman Kursu ile Futbol Okulunu duyduğumda inanın çok şaşırdım. Bir de 20 binin üzerinde üyenizin olmasına hayret ettim. Sizleri burada görmek mutluluk verici. Dernekler artık günümüzde sürekli iktidar partisinin peşinde koşuyorlar. Sizlerin tüm siyasi partilere eşit olmanız takdire değerdir. Yerel seçimler yaklaşıyor. Karacabey için birlikte hareket edelim. Kazanan Karacabey insanı olsun” dedi.

Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, CHP’nin Atatürk’ün kurduğu çok köklü bir parti olduğuna dikkat çekerek, “Böyle bir partinin yöneticileriyle bir arada bulunmaktan son derece mutluyuz.  Bu günleri Atatürk’e borçluyuz. Onun izinde ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

CHP İl kongresini yapılan yoklamalarda Metin Çelik’in kazanacağının belli olduğunu dile getiren Ceylan, “Ancak yönetimimizden bir arkadaşımızı sizin listenize yazdırma imkanımız olmasına karşın kazanamama pahasına bile olsa diğer listeden sildirip sizin listenize yazdırmadık. Çünkü biz bu konularda ne pahasına olursa olsun başladığımız yerde olmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Başkan Yüksel Ceylan son olarak CHP İl Başkanı Metin Çelik’i her hafta Salı akşamları dernek merkezinde yapılan tanış gecesi konuşmacısı olarak davet etti.

Çelik de bu davetten onur duyacağını ve Ankara’daki kurultayın ardından gelebileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.