Karacabeyliler Derneği Gençlik Kolları’ndan anlamlı destek

Bursa Karacabeyliler Derneği Gençlik Kolları başkanları olan Yenikaraağaç Köyü’nden Kerem Tetik ile Çeşnigir Köyü’nden Mümin Üner ve Genç Bayanlar Kolu Başkanı Tophisar Köyü’nden Kader Sargın önderliğinde kan veren üyelerin, özverili ve organizeli bir şekilde projeye katkı sağlaması takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanlarından Kerem Tetik, “Bursa Kent Konseyi hemşeri dernekleri yönetiminde de yer alan Karacabeyliler Derneği Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan, bizlere bu projeyi aktardığında ilk önce nasıl yapacağımızı planladık. Dünyada kaynağı insan olan ve kan acil bir ihtiyaç değil sürekli ihtiyaçtır düşüncesiyle böyle bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bundan sonraki süreçte Karacabeyliler dernek yönetimimizi kendimize örnek alacak ve Bursa’daki MHP, CHP ve AKP Gençlik kolları ile daha büyük projelere imza atacağız” dedi.

Bursa’da yaşayan Karacabeyliler olarak tüm ilçe gençliğine selam ve sevgilerini ileten Kerem Tetik, “Gençlik kolları olarak çok güçlü bir oluşum içindeyiz. Karacabey’de oturan genç arkadaşlarımızı da her Cuma akşamı gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza davet ediyoruz. Şu asla unutulmamalıdır ki; Karacabeyliler Derneği bir yıl önce kurulduğunda 14 kişiydi ancak şimdi 25 binlere ulaştı. Bizde neden böyle büyük bir sivil toplum örgütü olmayalım?” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.