Karacabeyli sporcular başarılarını sürdürüyor

Karacabey Belediyesi’nin ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor.
Karacabey Belediyespor gerçekleştirdiği sportif faaliyetlerle gençlerin spora olan ilgisini arttırırken, bu çalışmaların karşılığında sporcuların elde ettiği başarılar da ilçe halkını gururlandırıyor.
Son olarak, Çanakkale’de gerçekleştirilen Grekoromen stil ön eleme müsabakaları sonucunda Karacabeyli 5 sporcu, Ankara’da gerçekleştirilecek Küçük Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Karacabey Belediyespor Güreş Takımı antrenörleri Ali Varol ve Enes Kaya, sporcularla birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, ön elemeler hakkında bilgi verdi ve şampiyonaya katılmaya hak kazanan sporcuları Başkan Özkan’a takdim etti.
Başkan Özkan’dan kutlama
Gerçekleşen görüşmede, Sakarya’da yapılacak okullar arası Gençler Grekoromen Grup Şampiyonası’na da 6 sporcu göndereceklerini belirten Antrenör Ali Varol,“Bu sporcularımız, iller arası ön elemelerde gösterdikleri üstün başarı nedeniyle şampiyonaya katılmaya hak kazandılar. Önümüzde iki şampiyona var. Ve sporcularımız her iki şampiyonaya da katılmaya hak kazanmış durumda” dedi.
Başkan Ali Özkan da spora yapılan yatırımların böyle başarılarla taçlandığı belirterek, sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti.
Karacabey’in sportif başarılarla adından söz ettirmeye devam etmesi için spora yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini aktaran Özkan, sporculardan da şampiyonada başarı sözü aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.