BÖYLE DEMOKRASİNİN!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Aşağıda gördüğünüz “Demokrasi ” adına Türkiye Büyük Millet Meclisine sokulmuş, bölücü-pkk destekçisi partinin Emperyalizmin Yalanı Ermeni Soykırımını kabullenişinin bildirisi. Bu Pkk destekçisi parti Meclisinde olduğu ülkeyi soykırımcı kabul ediyor.
Oysaki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde bu emperyalist yalanla ilgili 3 karar var. Üçüde böyle bir soykırımı kabullenmiyor. Avrupa’da iki ülkenin Anayasa Mahkemesi; Ermeni Diasporasının ve bu emperyalist yalanın baş sorumlusu ABD’nin baskılarına karşın kendi mahkemelerinin aldığı kararı iptal etti.
Yıllardır yayınlanan kitaplarla, arşivlerden çıkan belgeler ile kanıtlanmış yalanı bu Pkk terör örgütü destekçisi, Federalizm isteyen bölücü bu parti görmüyor! Okumuyor! Bilmiyor!…. Mu acaba?
Görüyor, biliyor, okuyor! Ancak temel görevi yani emperyalizmin kendisine verdiği piyonluğu yerine getiriyor. Yani Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışmayı. ABD ve İsrail “Türkiye’den de toprak alarak İsrail’i büyüteceğiz” diyebilecek denli düşmanlığını ilan ediyor. Piyon olarak da “Kürdistan ” kurduracağız masalıyla hem Pkk ve yan örgütlerini hem Hdp ve önceki adları farklı partileri kullanıyor. Acısı Türkiye Cumhuriyeti Meclisinde bu emperyalist yalanı savunan başka milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanları olan partilerinde olması.
Sözde Atatürkçü bu partiler; Mustafa Kemal ATATÜRKÜMÜZÜN çizdiği Misak-ı Milli sınırlarını yok sayarak “Kursunlar canım, ne olacak” diyebiliyor. “Sınırımızda Işid yerine Ypg olsun” diyen Parti Başkanları var. Açılıma kalkışan Parti Başkanları var. Sınırımızda Suriye, Irak ve İran Devletleri dışında oluşturulmaya çalışılan devletcikler “Uydu Devlettir “. Tek görevleri Türkiye Cumhuriyetini işgal etmektir, toprağımızı işgal etmektir. ABD ve İsrail komşu ülkelerinde, bizimde Bağımsızlık ve Özgürlüğüne göz dikmiş, birer emperyalist soysuzdur.
Ve “Yaşasın Apo”, “Aponun heykelini dikeceğiz”, “Türkiye Cumhuriyeti işgalcidir” diyen Hdp Başkanının “Demokrasi ” adına serbest bırakılmasını istiyorlar.
Ve Pkk kamplarında teröristlerle fotoğraf çektirip zafer işareti yapan Hdp Başkanına Mehmetçiğimize, Polisimize mermi yağdırıp katleden, Türk Halkını katledenleri kutsayan bu emperyalist piyona “Demokrasi ” adına özgürlük istiyorlar.
Ve bunun adı “Barış” oluyor. Ve bunun adı “eşit yurttaşlık ” oluyor. Bu söylemlerin tümü yıllarca önce Cia ajanlarınca ülkemize kalemşör gazeteci, yazar, romancı aracılığıyla ülkemize pompalanıyor!
BEN BÖYLE DEMOKRASİNİN !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.