Karacabeyli iki kardeşin büyük başarısı!

 

Ülke genelindeki başarılarıyla Karacabey’in gururu olan Fehime Şükran Eroğlu ile Zeynel Eroğlu isimli kardeşler, kendilerine sahip çıkılmasını istiyor. Şu anda Dikkaldırım Gençlik ve Spor Kulübü’nün lisanslı sporcuları olduğunu dile getiren yıldız kardeşler, Bursa’daki antrenmanlara gidiş ve gelişlerde zorlandıklarını belirterek Kaymakamlık ve Belediye’nin kendilerine bu konuda destek vermesini beklediklerini söyledi.

            Daha önce Karacabey’de görev yapan Antrenörler Ferhat Aysan ve Sevim Aysan tarafından keşfedilen sporcularımız, geçtiğimiz hafta Eskişehir’de düzenlenen “İller Arası Kickboks Müsabakaları”nda derece yaparak önemli başarıya imza attı. 17 yaşındaki Fehime Şükran Eroğlu Gençler kategorisinde, 12 yaşındaki Zeynel Eroğlu ise minikler dalında Türkiye üçüncüsü oldu.

            Antrenörleri Ferhat Aysan ve Sevim Aysan’ın Karacabey’den ayrılmasına karşın kendilerine sahip çıktığını dile getiren Fehime Şükran Eroğlu ile Zeynel Eroğlu isimli kardeşler, dünya şampiyonluğunu hedeflediklerini söyledi.

            Şu an için Temmuz ayı içinde Trabzon’da düzenlenecek “Türkiye Şampiyonası”na hazırlandıklarını belirten iki kardeş, bu organizasyondan da zaferle döneceklerine inandıklarını kaydetti.

            Kardeşlerden Fehime Şükran Eroğlu Karacabey Lisesi’nde, Zeynel Eroğlu ise 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda eğitimlerini sürdürüyor.

           

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.