Karacabey’in vizyonu değişecek!

Karacabey’in vizyonu değişecek!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Belediye Meclis Üyesi Adayları; Kazım Ülker ve Bülent Fıçıcı ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, önceki akşam Sanayi ve Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sıklaştıran CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ve ekibi, bu doğrultuda farklı sektörlerden oluşan kişi ve kurumlarla bir araya geliyor.
İlk olarak KTSO’yu ziyaret eden CHP’liler sıcak karşılandı. Amaçlarının nezaket ziyareti olduğu-nu vurgulayan CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, gösterilen ilgilen memnun kaldıklarını belirtti.
Programda CHP’lilerin yanı sıra, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Başkan Vekili Naci Güncü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mutlu Sezer, Şükrü Kilci ve Bülent Şen, Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Meclis Üyeleri; Mahmut Çayır, Ufuk Ünal ve Erkan Öktem, üyeler; Ertem İşcan, Güray Karakaşlar, Ahmet Tuna ve Necmi Akkuş ile Genel Sekreter Fehmi Yıldız yer aldı.
Karacabey siyasetinin kirlendiğini dile getiren CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, “Siyasette gençlerin aktif görevler alması gerekir. İlçemizdeki siyaset günden güne kirleniyor. Amacımız siyaset yapmak değil, taşın altına elimizi sokmak. İyi bir ekibiz. Karacabey’de güzel işlere imza atacağız. Sizlerin fikir ve önerilerine ihtiyacımız var. Bizlere yön verin” dedi.
CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Kazım Ülker, Karacabey’e hizmet adına tecrübe ve becerilerini sunacaklarını kaydetti. Politikayla hiç uğraşmadığını dile getiren Ülker, “Her zaman CHP’liydim. Atatürkçü düşünce ile yetiştik. Ekibimiz çok iyi. Kendimize olan güvenimiz tam. Büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Ekonomik krizin belirgin etkilerini yaşadıklarını belirten CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Fıçıcı, ülke insanlarının mutsuz olduğuna değindi. Üretim sıkıntısına arttığını ifade eden Fıçıcı, “AK Parti hükümeti uyguladığı yanlış politikalarla başarısız olmuştur. Yerel seçimler, AKP’ye ders verilmesi açısından önemlidir. Karacabey’e önemli hizmet vereceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, tüm siyasilerle görüş alışverişinde olduklarını belirterek, “Bizim için önemli olan, Karacabey’in çehresinin değişmesidir. Güzel projeleri olan herkese kapımız açık. Siyasi anlamda farklı görüşlerden arkadaşlarımız mevcut. 950 üyemizle çıtayı yükselttik. İlçemizin sosyal bir yapıya kavuşmasını istiyoruz. Karacabey potansiyelini kaybetmemeli. Bizlerin de görüşleri alınmalı. Karacabey’in marka olması için birlikte çalışmalıyız”dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası taraflar memnuniyetini dile getirerek, birbirlerine teşekkür etti.
Borsa ziyareti
KTSO’nun ardından Ticaret Borsası’na geçen CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ve ekibi, burada da sıcak bir ortamda karşılandı.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, Başkan Yardımcısı Ekrem İşçan, Muhasip Üye Mehmet Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Turgay Cengiz ve Şaban Burhan ile Genel Sekreter İbrahim Temel’e teşekkür eden CHP’liler, amaçlarının nezaket ziyaretinde bulunmak olduğunu yineledi.
Ekonomik yapıdan Ticaret Borsası’nın önemli olduğunu belirten CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, “Sizlerin düşüncelerinize ve fikirlerinize önem veriyoruz. Çok iyi bir ekip kurduk. Yapamayacağımız şeyleri asla vaat etmeyeceğiz” dedi.
Karacabey’de vizyon oluşturmayı amaçladıklarına dikkat çeken CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Kazım Ülker, “Önemli projelerimiz var. Sizlerle dayanışma içinde büyük hizmetler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Fıçıcı, “CHP çatısı altında ve iyi bir ekiple siyasete atılmaya karar verdik. Heyecanlıyız ve tek düşüncemiz ilçemize hizmet etmek” şeklinde konuştu.
Katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, “180 üyeli sivil toplum örgütüyüz. Karacabey’e hizmet düşüncesinde olan herkese kapımız açıktır. Fikir birliğine önem veriyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Umut ediyorum ki, sonuç ne olursa olsun, kazanan Karacabey olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.