Yazıcıoğlu, Karacabey İl Genel Meclisi aday adaylarını açıkladı

Yazıcıoğlu, Karacabey İl Genel Meclisi aday adaylarını açıkladı
Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Başkanı Cengiz Efe, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili aday belirleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Efe, 29 Mart seçimlerinde İl Genel Meclis üyesi çıkararak katılacaklarını açıkladı.
Genel merkezin seçime girme kararı aldığının altını çizen Efe, Karacabey’de Kemalettin Gider, Turan Al, Dursun Ülker, Yusuf Karga ve Orhan Özenli’nin İl Genel Meclisi aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu belirtti.
Efe, “9 Kasım 2008’de yapmış olduğumuz Büyük Birlik Partisi 7. Olağan Kurultayına katılımların büyük teşvik ve iştiyakların oluşturduğu fikir neticesinde Büyük Birlik Partisi yerel seçimleri genel seçimler öncesi bir milat olarak kabul etmektedir. Türkiye’nin her yerinde eksiksiz bir şekilde il genel meclisi bazında seçime katılma kararı alındı. Bugüne kadar Türkiye’de BBP teşkilatlı iller bazında seçime girmemişti. Bu seçim bundan sonraki genel seçimlere milat olması bakımından bütün Türkiye’nin her tarafında seçime girme kararı alındı. Bunun içinde biz genel merkezdeki alınan karar ve genel başkanımıza verdiğimiz söz gereği Karacabey’e döndüğümüzde kendi arkadaşlarımız ve partililerimiz tarafından çalışma başlattık. Arkadaşlarımızdan İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Kemalettin Gider, Turan Al, Dursun Ülker, Yusuf Karga ve Orhan Özenli İl Genel Meclisi aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Büyük Birlik Partisi’ne katılan yeni üyeler ile Belediye Başkan aday adayları, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin tanıtımı için Bursa’ya gelen Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, Bursa İl Teşkilatının Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlediği toplantıya katıldı. Katılımın yüksek olduğu toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yazıcıoğlu, toplantının sonunda yerel seçimler öncesi Belediye Başkanlığı aday adayları, Belediye Meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partiye katılanları açıkladı.
Yazıcıoğlu, Yıldırım’da Ahmet Yılmaz, Nilüfer’de Nabi Ekşi, Gemlik’te Burhanettin Nuhoğlu, Gürsu’da Hasan Kargün ve İnegöl Kurşunlu’da Bülent Turan’ı Belediye Başkan aday adayı; Karacabey’den Kemlalettin Gider, Turan Al, Dursun Ülker, Yusuf Karga ve Orhan Özenli’yi İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı olarak açıkladı” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.